Serie-overzicht

Vinyl

Vinyl is een nieuwe serie geproduceerd en geschreven door Martin Scorsese (bekend van onder andere Goodfellas, Raging Bull, Cape Fear, The Wolf of Wall Street en Casino), Mick Jagger en Terence Winter (Boarwalk Empire en The sopranos). De serie moet de nieuwe hit worden van betaalzender HBO en gezien de producers en ...
0 N/A

Damien

De tv-serie Damien is een vervolg op de film The Omen uit 1976. De film gaat over een stel dat net een miskraam heeft gehad en zich ontfermt over het ouderloze kind Damien. Te laat realiseren ze zicht dat het kind de zoon van de duivel is. Verhaallijn Damien In de serie is Damien (Bradley James) ondertussen ...
0 N/A

Lucifer

Lucifer gaat mogelijk de nieuwe hit worden van Fox tv. De bovennatuurlijke-, drama-, misdaadserie is gebaseerd op een personage gecreëerd door Neil Gaiman en is eigenlijk een spinoff van de comicserie gemaakt door Mike Carey. De serie zal met seizoen 1 vasthouden aan de wortels van de oorspronkelijke comic waarin ...
0 N/A

Outsiders

De serie Outsiders vertelt het verhaal van de Farrell clan een familie van buitenstaanders, vandaar de titel van de serie, die hun wereld en manier van leven in de bergen zal beschermen met behulp van alle mogelijke middelen. De familie leeft van de jacht en trekt zich niets aan van de wet wonend in hun berghut in de ...
0 N/A

Containment

Containment is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 01 januari 2016. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Containment.
0 N/A

Angel From Hell

Angel From Hell is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 05 november 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Angel From Hell.
0 N/A

Into the badlands

Into the Badlands is een martial arts serie welke zeer losjes is gebaseerd op het klassieke Chinese verhaal "Reis naar het Westen". Into the Badlands vertelt het verhaal van een groot krijger en een jonge jongen die beginnen aan een reis door een gevaarlijk land om verlichting te vinden.
0 N/A

The Lion Guard

The Lion Guard is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 01 november 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van The Lion Guard.
0 N/A

Wicked City

Wicked City is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 27 oktober 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Wicked City.
0 N/A

Supergirl

Supergirl is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 26 oktober 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 1 afleveringen verschenen van Supergirl.
0 N/A

Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 19 oktober 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Crazy Ex-Girlfriend.
0 N/A

Dr. Ken

Dr. Ken is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 02 oktober 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Dr. Ken.
0 N/A

Code Black

Code Black is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 30 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Code Black.
0 N/A

Blood and Oil

Blood and Oil is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 27 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Blood and Oil.
0 N/A

Quantico

Quantico is een nieuwe Amerikaanse thriller serie van het netwerk ABC die omschreven wordt als een samenvoeging van de series Homeland and Grey's Anatomy. Seizoen 1 zal bestaan uit 13 aflevering die gefilmd zijn in Montreal. De rollen worden onder andere gespeeld door Josh Hopkins, Aunjanue Ellis en Priyanka ...
0 10.0

Blood & Oil

Blood & Oil is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 27 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 7 afleveringen verschenen van Blood & Oil.
0 N/A

Scream Queens

Scream Queens is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 22 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 2 afleveringen verschenen van Scream Queens.
0 N/A

Limitless

Limitless is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 22 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Limitless.
0 N/A

The Muppets

The Muppets is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 22 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van The Muppets.
0 N/A

Blindspot

Blindspot is een tv serie, waarvan de eerste aflevering werd uitgezonden op 21 september 2015. Sindsdien zijn er in 1 seizoen, 0 afleveringen verschenen van Blindspot.
0 N/A
Ga naar pagina: