Lucifer (2016)

N/A

Aantal stemmen: 0


Informatie

  • Serie gestart: 01 februari 2016 jaar:
  • Netwerk / Omroep: FOX (US)
  • Uitzenddag (in US): Elke zondag om 12:00
  • Aantal seizoenen: 1 seizoen
  • Aantal afleveringen: 0 afleveringen
  • Duur per aflevering: 1 uur
  • Genres: Misdaad, Drama

Samenvatting

Lucifer gaat mogelijk de nieuwe hit worden van Fox tv. De bovennatuurlijke-, drama-, misdaadserie is gebaseerd op een personage gecreëerd door Neil Gaiman en is eigenlijk een spinoff van de comicserie gemaakt door Mike Carey. De serie zal met seizoen 1 vasthouden aan de wortels van de oorspronkelijke comic waarin de duivel de balen heeft van de hel en zijn post verlaat om een pianobar te gaan runnen in Los Angeles. In de serie zal Lucifer ook de LAPD te hulp schieten met zijn demonische krachten.


Cast


In Lucifer zien we de volgende rollen: Tom Ellis als Lucifer Morningstar heerser van de hel en verveeld in deze functie. Lesley-Ann Brandt als Maze de vertrouweling en toegewijde bondgenoot van Lucifer Morningstar. Lauren German als Chloe Dancer een LAPD rechercheur die samen met Lucifer zich bezig houdt met het oplossen van misdaden. Rachael Harris als Linda Lucifer's therapeute. D. B. Woodside als Amenadiel een engel die naar Los Angeles komt en van plan is om Lucifer te overtuigen om terug te gaan naar de hel.


Pilot aflevering en trailer Lucifer


De eerste trailer is inmiddels vrijgegeven door Fox en te bekijken op onze site. Op Comic-con is de Pilot aflevering vertoond en zeer goed ontvangen door de kijkers. De premiere van de serie staat gepland ergens begin 2016, als de exacte datum bekend is zullen we deze zeker aan jullie mededelen!

Laatste update: 11-08-2015 20:52
Op Seriebase.nl kunt u geen series kijken! Seriebase.nl adviseert waar u de series kunt zien en geeft informatie over de series die u bekijkt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geschreven. Wees de eerste en schrijf hieronder een reactie!